1398/08/16
پس از برگزاری کمیته علمی همایش در روز پنجشنبه ۱۶ آبانماه نتایج داوری مقالات ارسالی به همایش اعلام شد.

کمیته داوری همایش با حضور اعضای این کمیته روز پنجشنبه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن جلسات دانشکده مهندسی شیمی و مواد واقع در پردیس مهندسی و فناوریهای نوین دانشگاه صنعتی شاهرود تشکیل جلسه داد. در این جلسه با بررسی نتایج داوری مقالات ارسالی به همایش نحوه ارائه مقالات نیز تعیین گردید. بر این اساس ۸ عنوان مقاله برای ارائه بصورت سخنرانی و ۲۱ عنوان مقاله برای ارائه بصورت پوستر انتخاب گردید. همچنین  جهت سهولت شرکت کنندگان تا پایان روز جمعه امکان ثبت نام فراهم گردید.

به زودی فرمت پوستر برای مقالات پوستری در سایت همایش بارگذاری خواهد شد و شرکت کنندگان بایستی مقالات خود را مطابق با آن پوستر تهیه و تنظیم نمایند.

1398/08/16
جلسه هماهنگی دستگاه های اجرائی شهرستان شاهرود جهت برگزاری همایش پدافند شیمیایی کشور در محل فرمانداری ویژه شاهرود برگزار گردید.

در این جلسه که به ریاست مهندس احمد خرم سرپرست فرمانداری ویژه شاهرود برگزار گردید ضمن تشکر و قدردانی از دانشگاه صنعتی شاهرود برای برگزاری این همایش از دانشگاه صنعتی شاهرود به دلیل گسترش آموزه های این همایش علمی از دانشگاه به سطح جامعه تجلیل نمود.  وی همچنین تأکید کرد:  دستگاه های اجرایی شهرستان نیز در حد توان خود برای برگزاری هرچه بهتر این برنامه آماده همکاری هستند.
خرم اضافه کرد: برگزاری نمایشگاه سوغات و صنایع دستی و بازدید از جاذبه های گردشگری شاهرود نیز برای مهمانان پیش بینی می شود.
نخستین همایش ملی پدافند شیمیایی کشور چهارشنبه 22 آبان در پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

1398/08/04
کلیه مقالات پذیرفته شده در اولین همایش پدافند شیمیایی کشور در پایگاه علمی سیویلیکا نمایه و منتشر خواهد شد.

طی توافق بعمل آمده با پایگاه سیویلیکا کلیه مقالات پذیرفته شده در اولین همایش پدافند شیمیایی کشور در این پایگاه علمی منتشر خواهد شد.
پایگاه سیویلیکا به عنوان ناشر تخصصی و بزرگترین مرجع نمایه سازی مقالات کنفرانسهای علمی و تخصصی کشور، دارای بیش از ۱۰ پایگاه حرفه ای و تخصصی زیر مجموعه است که قشر عظیمی از پژوهشگران مخاطبان آن هستند.

1398/08/03
تنها مقالاتی در فرآیند داوری قرار می گیرند که از طریق سامانه همایش ارسال شده باشند.

به گفته دبیر اجرائی همایش چندین عنوان مقاله از طریق ایمیل همایش یا ایمیل دبیر همایش دریافت شده است که با توجه به اینکه فرآیند داوری مقالات بطور کامل در بستر سامانه همایش صورت میگیرد لذا خواهشمند است آن دسته از کاربرانی که اقدام به ارسال مقالات خود از طریق ایمیل نموده اند حداکثر تا پایان روز شنبه ۴ آبانماه نسبت به آپلود مقاله خود در سامانه کاربران همایش اقدام نمایند در غیر اینصورت از بررسی و پذیرش این مقالات معذوریم.

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر