1398/06/28
در دیدار دبیر همایش با مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری سمنان امور اجرائی همایش برنامه ریزی شد.

اولین جلسه هماهنگی دبیر اجرائی همایش با مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری سمنان در محل ساختمان شماره ۲ استانداری سمنان برگزار گردید. در این جلسه دکتر کارخائی مدیر کل پدافند غیر عامل استان سمنان از تلاشهای دانشگاه صنعتی شاهرود در جهت اجرای اولین همایش پدافند شیمیایی کشور تشکر و قدردانی نموده و آمادگی مجموعه دستگاههای اجرائی استان و بخصوص استانداری سمنان را برای کمک به برگزاری هرچه بهتر همایش اعلام نمود.

همچنین دکتر اسماعیلی فرج دبیر اجرائی همایش از حمایت و پشتیبانی کلیه سازمانها و ارگانهای اجرائی و به ویژه اهتمام استانداری سمنان در حمایت از همایش مراتب تشکر و قدردانی را بعمل آورد. در ادامه مقرر شد در آینده نزدیک دومین جلسه هماهنگی اجرای همایش با حضور مدیران محترم سازمانهای اجرائی استان و مسئولین محترم شهرستان شاهرود در محل استانداری سمنان برگزار گردد.

در پایان دو طرف ابراز امیدواری کردند که همکاریهای دانشگاه صنعتی شاهرود و سازمانهای اجرايی استان به ویژه استانداری سمنان بیش از پیش گسترش یابد.