1398/07/13
بنا به درخواست برخی از کاربران دستورالعمل تهیه و ارسال مقالات و نحوه ثبت نام در همایش اعلام شده است.

بنا به درخواست برخی از کاربران سایت همایش، در ادامه دستورالعمل نحوه ارسال مقالات برای اولین همایش پدافند شیمیایی کشور و نحوه ثبت نام حضورتان تقدیم می گردد.

۱. برای تهیه مقالات ابتدا از صفحه اصلی سایت بایستی دستورالعمل نگارش مقالات را دانلود و مطالعه فرمایید. برای این منظور کافیست مسیر زیر را دنبال کنید:

منوی اطلاع رسانی > فایلها > فرمت مقالات اصلی و فرمت چکیده مقالات

یا اینکه از در هر صفحه از سایت در قسمت پایین صفحه در بخش دسترسی سریع گزینه فایل ها را کلیک کنید.

۲. برای ارسال فایل مقالات بایستی ابتدا در سایت همایش ثبت نام شود. برای این منظور در بخش عضویت در همایش یا از بخش دسترسی سریع> ارسال مقالات اقدام نمایید.

لازم بذکر است که گاهاً در هنگام ثبت نام کدفعالسازی جهت ثبت نام نهایی ممکن است در بخش اسپم ایمیل ارسال گردد لذا حتما در صورت تأخیر در ارسال کد فعالسازی توسط سامانه به بخش اسپم مراجعه کنید.

۳. پس از ثبت نام در سامانه می­توان در بخش ارسال مقاله فایلهای مقاله را ارسال نمود.

۴. از قسمت وضعیت مقاله می­ توان آخرین وضعیت مقالات ارسالی را ملاحظه نمود.

۵. ار بخش ارسال فایل می ­توان فایلهای اضافی مانند کارت دانشجویی و غیره را ارسال نمود.

۶. در بخش خدمات هر کاربر بایستی حتما حداقل یک نوع از خدمات را انتخاب نماید. در این بخش انواع حالتهای ثبت نام وجود دارد و شخص کاربر بایستی بر حسب وضعیت خود در هر گروه از خدمات یکی از موارد زیر را انتخاب نماید:

v     گروه شرکت در همایش:

Ø      دانشجویان (ثبت نام در موعد مقرر)                        ۱۵۰،۰۰۰ تومان

Ø      دانشجویان (ثبت نام با تأخیر)                                 ۱۷۰،۰۰۰ تومان

Ø      سایرین با ارائه مقاله ( ثبت نام در موعد مقرر)           ۲۰۰،۰۰۰ تومان

Ø      سایرین با ارائه مقاله (ثبت نام با تأخیر)                     ۲۵۰،۰۰۰ تومان

Ø      ثبت نام بدون ارائه مقاله                                        ۱۵۰،۰۰۰ تومان

v     گروه دو مقاله یا بیشتر:

Ø      ثبت نام مقاله دوم                                     ۲۰،۰۰۰ تومان

Ø      ثبت نام مقاله سوم                                    ۲۰،۰۰۰ تومان

v     گروه اسکان:

Ø      اسکان شب قبل از همایش                        ۳۰،۰۰۰ تومان

Ø      اسکان شب بعد از همایش                        ۳۰،۰۰۰ تومان

v     گروه شرکت در کارگاه های آموزشی:

Ø      شرکت در کارگاه شماره ۱                       ۳۰،۰۰۰ تومان

Ø      شرکت در کارگاه شماره ۲                       ۳۰،۰۰۰ تومان

Ø      شرکت در کارگاه شماره ۳                       ۳۰،۰۰۰ تومان

۷. با انتخاب درگاه پرداخت می توانید وجوه ثبت نامی را با استفاده از رمز دوم کارتهای عضو شتاب پرداخت نمایید و ثبت نام تکمیل گردد.

تذکرات:

۱. در صورتیکه موارد دانشجویان در گروه شرکت در همایش انتخاب شود  بایستی حتما توسط مدیر سایت کارت دانشجویی شما تایید گردد.

۲. با اتمام موعد ثبت نام بدون تأخیر گزینه ­های ثبت نام در موعد مقرر غیر فعال خواهند شد.

۳. در پایین صفحه خدمات مجموع خدمات انتخابی و وضعیت تأیید یا عدم تأیید آنها ذکر می­گردد لذا قبل از ورود به درگاه پرداخت حتما از درستی آن مطمئن باشید.

۴. هزینه شرکت در همایش صرفاً برای پذیرایی و بسته یادبود همایش خواهد بود.

۵. هزینه اسکان شرکت کنندگان درصورت نیاز به اسکان
هر شب ۸۰،۰۰۰ تومان خواهد بود که مبلغ ۵۰،۰۰۰ تومان آن توسط حامیان همایش پرداخت خواهد شد.

5. درصورتیکه علاقمند به حضور در همایش بصورت خانوادگی هستید می توانید مراتب را با دبیرخانه همایش در میان بگذارید تا از تسهیلات ویژه برخوردار گردید.