1398/07/15
دومین جلسه هماهنگی و هم اندیشی دانشگاه صنعتی شاهرود با دستگاه های اجرائی استان با موضوعیت برگزاری اولین همایش پدافند شیمیایی کشور در محل استانداری سمنان برگزار گردید.

دومین جلسه هماهنگی مسئولین اجرائی اولین همایش پدافند شیمیایی کشور با نمایندگان دستگاه های اجرائی استان در دفتر مدیرکل پدافند غیر عامل استان سمنان در روز دوشنبه ۱۵ مهرماه برگزار گردید.

در این جلسه که جناب آقای دکتر دستفان معاونت پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود و آقای دکتر سید حمید اسماعیلی فرج دبیر اجرائی همایش به نمایندگی از دانشگاه صنعتی شاهرود حضور داشتند ابتدا گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای برگزاری همایش ارائه شد و در ادامه محورهای همکاری دانشگاه با سایر دستگاه های اجرائی استانی و سطح شهرستان شاهرود مطرح شد.  در ادامه ضمن تقدیر و تشکر سایر حاضرین در جلسه از دانشگاه صنعتی شاهرود جهت برگزاری همایشی کاربردی و مهم در سطح ملی در شهرستان شاهرود جهت مشارکت و همکاری در اجرای همایش استقبال نمودند.

در نهایت مقرر گردید سلسله جلساتی جهت هماهنگی های اجرائی در سطح شهرستان شاهرود در محل فرمانداری شاهرود برگزار گردد تا حتی الامکان بتوان از پتانسیلهای منطقه در راستای برگزاری بهتر همایش استفاده نمود.

در این جلسه که به ریاست مدیر کل پدافند غیر عامل استان برگزار گردید نمایندگانی از فرمانداری شاهرود، شهرداری شاهرود، شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان و دانشگاه علوم پزشکی شاهرود حضور داشتند.