1398/08/16
جلسه هماهنگی دستگاه های اجرائی شهرستان شاهرود جهت برگزاری همایش پدافند شیمیایی کشور در محل فرمانداری ویژه شاهرود برگزار گردید.

در این جلسه که به ریاست مهندس احمد خرم سرپرست فرمانداری ویژه شاهرود برگزار گردید ضمن تشکر و قدردانی از دانشگاه صنعتی شاهرود برای برگزاری این همایش از دانشگاه صنعتی شاهرود به دلیل گسترش آموزه های این همایش علمی از دانشگاه به سطح جامعه تجلیل نمود.  وی همچنین تأکید کرد:  دستگاه های اجرایی شهرستان نیز در حد توان خود برای برگزاری هرچه بهتر این برنامه آماده همکاری هستند.
خرم اضافه کرد: برگزاری نمایشگاه سوغات و صنایع دستی و بازدید از جاذبه های گردشگری شاهرود نیز برای مهمانان پیش بینی می شود.
نخستین همایش ملی پدافند شیمیایی کشور چهارشنبه 22 آبان در پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.